Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Summa: 0 kr
Till kassan

Business by Hanzens

Kläder och Presentkort för Företagare - En smidig lösning för dig och dina anställda

Är du en företagare som letar efter en bekväm och stilfull lösning för att klä upp dina anställda? Då har du kommit till rätt plats! Vi på Business by Hanzens har specialiserat oss på att tillhandahålla högkvalitativa kläder som passar perfekt för arbetsplatsen.

Vårt Erbjudande

Fakturamöjligheter: För att göra det enklare för dig som företagare erbjuder vi möjligheten att handla på faktura. Ingen stress med kortbetalningar - vi sköter allt smidigt åt dig.

Presentkort för Sommarpresenter och Julklappar: Överraska dina anställda med något speciellt i sommar eller under julen genom att ge dem möjligheten att välja sina favoritkläder från vår kollektion. Våra presentkort är den perfekta gåvan som ger friheten att välja det som passar bäst.

Brodyr eller tryck: Vi förstår vikten av att synliggöra ditt varumärke, därför erbjuder vi också tjänster för brodyr eller tryck på de kläder som behövs. Ge dina anställda en enhetlig och professionell look med din logotyp eller företagsnamn.

 

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och se hur vi kan hjälpa till att lyfta din verksamhet med våra kläder och presentkort.

Vi ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig!

Kontakt:

Tobias Eriksson
Telefon: 070-7707314
Mejl: tobias@hanzens.se

 

snabb hantering
inom 1-2 dagar
Mix av marknadens
starkaste varumärken
Vi hjälper dig!
kontakta vår kundtjänst

Trustpilot