Hanzens kundklubb

Gå med i Hanzens kundklubb och få fina erbjudanden

Hos Hanzens står du som kund alltid i fokus och detta innebär att du som klubbmedlem erhåller ett förmånligt bonussytem där alla inköp till ordinarie pris registreras och generar en värdecheck tillbaka till dig. Bonusen ökar successivt i högre takt än inköpen, vilket innebär att det blir extra förmånligt om du samlar de fler av dina inköp hos oss. Bonusnivån varierar från tre till åtta procent beroende på hur mycket de samlade inköpen uppgår till. Fler samlade inköp hos Hanzens innebär ökad bonusnivå.

Att vara medlem i Hanzens kundklubb innebär också att du som kund kommer att få speciella kunderbjudanden några gånger per år, oftast i form av SMS-utskick. Att vara medlem kostar ingenting och du kan när som helst välja att avbryta medlemskapet.

Bonus baseras på gjorda inköp till ordinarie pris under perioden 1 januari till 31 mars, 1 april till 30 juni, 1 juli till 30 september samt 1 oktober till 30 december och betalas ut fyra gånger per år i form av en värdecheck som kan användas vid betalning hos samtliga Hanzens-butiker (värdecheckarna kan inte lösas in mot kontanter).

Vi på Hanzens strävar efter att bygga en långvarig relation med dig som kund genom förstklassig service, attraktiva varumärken samt en kundklubb som genererar en bra återbäring till dig som trogen kund.

Välkommen!

Vill du bli medlem? Besök någon av våra butiker.