…och därför söker vi just dig eller någon du känner som älskar att ge service och att sälja samt bygga långsiktiga relationer med dina kunder. Du tycker helt enkelt om livet och tycker om att arbeta samt kunna bjuda på det lilla extra och dig själv och detta gör du givetvis med ett leende på läpparna.
 
Vi söker Avdelningsansvariga säljare samt säljare 50-,75-,100%
Brinner du för att sälja och ge bästa tänkbara service? Trivs du med att arbeta i högt tempo och vågar ta egna initiativ? Då är det kanske du som är vår nya säljare!
Vi ser helst att du är 30+ och har tidigare erfarenhet från försäljning och framförallt service. Du har förmågan och viljan att bygga goda och långsiktiga kundrelationer. Du gillar att ta eget ansvar för det dagliga arbete som innebär försäljning, uppackning, beställningar och merchandising. Personlig service är en del av dig och du älskar att föra dina kunskaper vidare. Du är en kreativ och driven säljare som har viljan och ambitionen att leverera service av världsklass varje dag. Det är meriterande om du har erfarenhet av herrkonfektion och herrkläder men inget tvång. 
Vi jobbar intensivt och tror att du besitter egenskaper som viljan att lära dig nya saker, förmågan att ha flera bollar i luften och ambitionen att utföra dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vi hoppas att du är en god arbetskamrat med bra samarbetsförmåga. Hos oss blir din utmaning att skapa dina egna  goda och långsiktiga kundrelationer.
 
Extraanställda samt semestervikarier
Vi söker extraanställda samt semestervikarier till helger och inför sommaren med förhoppning om fortsatt extraarbete till hösten. Vi söker glada, ambitiösa och sociala människor som gillar att ge kunden det lilla extra och tycker om att jobba. Tjänsterna omfattar 50-100%. Viss erfarenhet från detaljhandeln ser vi gärna att du har. Viktigaste egenskaperna som du bör besitta är driven, ansvarstagande, lojal, arbetssam, glad och tycka om att bjuda på dig själv och ge kunden det lilla extra och vara bekväm med att ge bästa tänkbara service.
 
Bifoga gärna bild och märk din ansökan med den tjänst du söker.
Maila din ansökan till: ansokan@hanzens.se
Eventuella frågor kring tjänsterna skickas till: bc@hanzens.se
Sista ansökningsdag 11/2-2018.